sollefteå here I come

Hej alla som läser :D

Idag har jag suttit hemma och tråkat, hela långa dagen. Fast jag har packat tills imorgon oxå. Då bär det av til sollefteåcup :). jag känner mig värsta pepp, fast jag har skit ont i mina armar bara för att jag har gjort mina armhävningar fel på nått sätt :(  Vi får ialafall sovmorgon, bussen går 11.00 :O det är typ rekordtid.

Ikväll ska jag och jonna ut och gå Bus eller Godis XD fast bara här på gården eftersom man känner dom. Hon ska vara jävul och jag ska vara vampyr, jag tror att vi kommer bli snyggast i sverige :)

Nu måste jag byta om

kram erika ♥

nemmen kolla

´Nemmen kolla, jag fick till det. Lite mer trix behövs vell, men sen e det klart :D


vill veta!!!

Åhhhh!! jag vill veta hur man gör om sin tråkigta blogg, typ her upp bilder där uppe och så!! Nån som vill berätta denna hemlis för mig? Jag har typ kollat på 1 miljard designbloggar, men nej! inget svar...

biobiobio

hejh0pp

Nu har jag en sak att berätta!!!! I morse så SNÖADE det!!!!!!!!!!!!!! :O fast inge mycket. Nu till det andra sakerna

I lördags så var vi i Övik och spelade handboll. Det gick riktigt bra faxist. Vi vann båda matchena. Den första vann vi med 11-9 och den andra vann vi med 20-10. Vi har kommit på några saker där.

♥ Det luktar rutten skinka och svettstrumpor i Övik
♥ När man "brottar ner" någon i kb dommsjö och dom blir sådär sur som dom blir så får man en härlig känsla i kroppen.
♥ Max i Övik är inte bra!

Inte för att vi har något i Övik, det är super där :D

Nu så har ju filmfestivalen börjat här i stan, så jag passade på att gå på en film igår (en film kostar 10:-) jag kollade på Arn med jonna, Sara och syster, Även mamma och papa var där. Jag tycket inte att den var någon höjdare. gansa långtråkig för den var så lång. Alla vi hållde typ på att sommna för jag, sara och jonna hade haft träning innan. Idag ska jag ialafall iväg på horton med Andra Jonna, Rebecca och Joel :)

kram erika


♥♥♥♥♥♥

◘○○♦♣♠☺☻☻♥ ↑ ·◘$↕♥☺♦•

haha kolla vilka roliga saker jag fick till :D

♥♥♥ kram erika ♥♥♥


23 oktober...imorgon

hej vänner

Idag fick jag ett brev från banken, det var typ om bankkort så baken ojj banken here I come. senare på denna blåsaiga dag så ska jag ner på träning, Jag och sara tar 16.22 bussen (omnivilleveta) Nu är det bara 3 dagar kvar till Övik och 9 dagar kvar till solefteå cup. Förra året när vi var där så snöade det, ojj tänk om det snöar när vi är där :O fast det skulle vara ganska kul, jag älskar hösten, men när alla löven förvinner och det bara är kallt är det bara urk tycker jag.

kram erika

dagens...

DAGENS VILL HA:  högmidjekjol :D

DAGENS KLÄDSEL: bruna stuprörsjeans, svart linne, röd/orange kofta och vit scarf :)

DAGENS FRISYR: vanligt tråkit utsläppt

DAGENS LÅT: Brie Larsson - shoebox

DAGENS PLANER: haha inte så mkt nu, typ bara mysa ochså

DAGENS SAKNAD:  gitarren (vart har jag lagt den?)

DAGENS DUMMASTE: hmm..Kalle, för han drog mig i håret på bussen X)

DAGENS MISSLYCKANDE: haha det måste vara att jag inte läste läxan med sara

DAGENS DROG: hahahaha, marännger i oboy :D <3

DAGENS KÖP: en klubba på badet

DAGENS GODIS: klubba

DAGENS HUMÖR: skrattig

DAGENS CITAT: you think your hot but i´m sorry your not

DAGENS ROLIGASTE: haha Sara

plugga...?

Heeeeej :D

Idag så var vi på badet på idrotten, det var ju sådär. det va ju inte så roligt att bara simma rund, men det var härligt :)
Sen så var jag med Sara hemma. Vi skulle typ träna på läxor ochså, men det blev inte så mkt sånt. Vi typ satt på datan och kollade på nått roligt, sen så var vi över och "lekte" lite med Hedda (värdens sötaste bebis) Vi ritade en teckning till henne på hennes såndära whiteboard tavla (stavning?) Vi hittade även en ny favorit: Maränger i Oboy <3 Sen gick jag hem och åt ochså, sen hamnade jag här vid datan.

Snart ere solefteåcup :D

kram Erika

todayyyy

Godkväll

Här sitter jag lite sådär kvällstrött efter min träning. Vi spelade match hela långa träningen i 1 ½ timme. Sen kom Anton och Mattias och kollade eller dom hade typ träning efter, men dom kom ialafall. det var typ pinsamt, men dom gav mig typ tur för jag gjode faxit 2 mål när dom var där XD
 Idag har vi nog inte så gjort så mkt på skolan, men jag måste säja att denna dag har gått väldigt fort. på slöjden blev jag klar med min kjol, men jag kommer typ aldrig ha den på mig för den blev så FUL!
jag kollade i tidningen i morgonen och såg att Jonna och alla var med för att dom hade träffat Björn Gustavsson när dom hade varit på badet, en mycket fin bild måste jag säja.
 Igår möblerade jag och rebecca om på mitt rum, men mamma tyckete typ att det inte blev bra, så nu ska vi fixa till det :d

Kram Erika

justdet, nån mer en jag som kollar på gossip girl (det vat jag att det är) Jag tycker att det var så spännande igår, man får undra vem hon har mördat...

helgen <3

Fredag


Jag var jag med sara, rebecca och anna. haha vad gjorde vi?? På kvällen så Kollade vi på Camp Rock ialafall, sen gick jag och sara hem till mig och hämtade mitt täcke och kudde. sen gick vi ner till sara och anna igen och kollade klart på fimen. Sen så var ju jag och rebecca så braiga så vi skulle sova där så då "tävlade" jag och sara mot anna och rebecca vem som gjode myzigast rum. haha jag vet inte vem som vann. Sen kollade vi på Bert sjärt och sen så sov vi.

Lördag

Jag och sara vaknade typ 8, sen gick vi in till anna och rebecca och snodde bert och så kollade vi på det, sen gick vi ner och åt frukost. Sen gck jag hem och bytte om och hämtade pengar och gock ner till sara igen, Inna  vi ksulle åka ner på stan så hoppade vi på anna och rebecca som fortfarade sov. haha det ver roligt. sen så åkte vi down town. Jag köpte byxor och present till syster och sara köpte hårnålar. Sen åkte vi hem och typ stresspoppade poppcorn. Sen rigde vi till anna och frågade om hon skulle med på bio, så hon kom hem på rekordtid, sen fick vi stresspoppa lite mer popcorn och gjorde dricka, se typ sprang vi till bussen och åkte down town igen och gick på bio. MAMMA MIA. den va bra :D sen gick vi på hemköp och köpte godis sen åkte vi hem. vad gjorde vi sen. jo sara skulle hem så då spelade jag syster och jonna buzz sen skulle hon hem så då kollade jag på lejonkungen 3 med syster. den blev den zzzz


orientera inte mera

Hej Hopp

Här sitter jag och pratar med min ballonglekande syster och bloggar samtidingt aja, Idag hade vi ½dag orientering. det gick rätt så nice faxtist. man fick välja mellan 4 baner. Vit Orange Gul och Violett. Jag körde med Sara och Madde, vi tog den gula banan. Vi klarade den på 28 minuter, de va riktigt bra må jag säja :D sen vare typ 3 timmar kvar tills vi hade våran första lektion så vi åkte hem och duchade och åt lunch oså. Sen gick jag ner till sara och va där i  40 min sen cyklade vi upp till madde och sen till skolan. Oj det blev många sen. Sen (haha) så hade vi SO och jobbade med nått himla papper, de va AP segt, sen hade vi NO och sfter det så slutade vi. Efter skolan så var jag med Sara Anna och Rebecca, vi gjorde typ inte så mkt, vi satt och pratade och ritade av varandra. Men sen skulle Sara på fotbolls avslutning och anna och Rebecca skulle iväg så jag blev ensam kvar så jag gick hem och åt, plingade lite gitarr och satt mig vid datorn :D

Kram Erika

ps. nu har vårat band skaffat en blogg :D www.litecrasy.blogg.se

spela

Idag hade vi spelning med bandet (som nu har skaffat en blogg www.litecrasy.blogg.se ) jao va ska man säja, det gick jue "bra" vi spelade inte så mkt för vi hade så mkt att prata om :D Men en ny låt fick vi faxtist in.

Kram Erika

BADA

Idag var vi på badet, det var mkt kul. Jag var med Evelina och Alma :) jao vi gjorde ju lite olika saker, typ åkte ruchkana(stavning?) och så. Sen gjorde vi lite coola trix på trambolinen (NOT) Sen så åkte vi typ halva klassen i ringarna och då gick det lite knasigt, för alla välte typ och jag och Evelina knockade huvuderna i varandra :( aja, nu har jag varit hemma i typ en halvtimma, och så ska jag dit igen med pappa och syster om ttyp 2 timmar :D

hejdåe /erika :)

RSS 2.0