Is somethis wrong?

Haj.!

Morgon - kliver upp ca. 06.10 och äter 2 hårbrömackor. Inte äta mkt när man ska ha hemkunskap på mogonen. Kommer till skolan och vänta på lärare i 30 minuter. Sen får vi reda på att hon e sjuk. Så då blev det hem igen. inte lektion försen 10.40.
åhh, jag vill spela på älskade gitarren, men en sträng har gått av :( pappa ska fixa den snart får jag hoppas!!
Ikväll så blire lucia träning, kulkul.

Nepp nu får man röra på sig lite, upp till the shcool again.

synes och höres
Kram erika

Juuuuuuuuuul är kuuuuuuul!!



Japp, nu är det bara 30 dagar kvar till Julafton. Julen borde ju vara det roligaste och mysigaste som finns! Och i år kommer vi kanske vara rekordmånga. Det är ju min familj (jag, mamma, pappa och syster) mina kusiners familjer (moster, moster, mosterskille, mosterskille, kusin Lena, kusin Marina, kusin Johan, kusin Karin & kanske Kusin Tomas, Kusinkille Åke och kusinkille Andreas) SUPERKUL!!! åhhh, jag längtar så mkt så jag spricker!!! Jul e Kul!!

Kram Erika

snöstorm

God älg!

I natt var det läskit. Det var typ snöstorm ute och en massa grejer typ välte. Sen så vare ju så att jag var ensam hemma, och det lät hela tiden som att någon ryckte i handtaget. sen så kom ju ialafall min familj hem igen, då var det inte lika läskit. idag så har jag ialafll varit på skolan och så. Det var ju inte sådär jätteroligt. Sen efter så följde jag med min kära fader till ica oxg handlade :) som belöning så fick jag lite godsis xD Nu ikväll så ska jag vara med min gulleplutta Rebecca. Vi ska typ baka nått och göra en massa sjuka saker. sen så ska jag kanske sova där oxå. trevligt trevligt.

Kram Erika

god älg

Hej hej alla glada människor

Igår var det en mycket trevlig dag. Eftersom syster har fyllt år så kom det lite släkt. Först så kom Lena, Elisabeth, Dan och Andreas. Då satt vi typ och pratade och så. Sen så orkade vi inte vänta på dom andra, så vi gick och åt, men precis då så kom dom. Karin, Lars och Kicki. Då fick vi sitta och prata lite mer. Sen så åt vi. en jättegod gryta med ris och sallad. Sen så satt jag, Karin, Sara, Lena och Andreas och spelade crash team racing som vanligt. Det gör vi alltid när släkten kommer. Sen så kom Johan oxå, då åt han och sen kom han och spelade med oss. Vi satt och spelade i 3 timmar :O Tårta blev det oxå, mycketrt god var den, men väldigt mättande.
Sen så kollade vi på vem som åkte ur på idol. Robin E blev det. Själv så hejjar jag på Alice och Kevin :D
Idag så ska Jag, mamma och syster åka till till the gröt (kallar det så) Där ska vi typ sätta upp lite julpynt med några fler eftersom vi ska vara där i jul <3 Sen så ska jag och syster stanna hos moster eftersom vi endån ska dit i morgon och göra typ scrapbooking julkort :D Det ska bli kulkul.

Kram Erika


jul jul stålande jul

hejhej!

Fy vad jag längtar till julen. Det är ju det mysigaste i världen. En massa dofter och paket och sånt.
Här e lite grejer jag skulle kunna tänka mig att ha på mig i jul :)


kram Erika

Grattis!!!

Hej hej ! <3

Idag är det en såndär trevlig och mysog dag tycker jag :)
Min kära syster fyller faxist år idag :D 15 år fyller hon Grattis grattis :). Så först så åt vi ju fika på sängen och det är alltid mysigt. sen så hade vi syslöjd på morgonen, och det är oxå myzigt :D + att vi ska ha spelning ikväll, och det är ennu musigare :D

idag så tycket jag faxist att jag var duktig och bäddat min säng, men vad sa då pappa???
- har du bäddat sängen?
- japp det har jag
- har du dragit upp gardinen???

men åhhhh, så fort man har vait duktig så ska föreldrana hitta nått annat att klaga på

kram erika

onödigastesakenivärlden

Hejsan Hoppsan

Idag har jag kommit på värdens störigaste sa, vill ni veta vad?? Jo : Att bädda sängen.

Man her på att lakan över sängen för att dölja hur ful den är. Och om man glömmer bort det så blir föreldrarna galna, vad spelar det för roll. Varför bryr dom sig, de e ju endån inte deras rum! och föresten så trivs domdär kryperna i bäddade sängar, sådeså. Jag hade glömt att bädda ming säng i morse och den när jag kom hem så satt jag mig vid datan, och då kommer papi
- Har du bäddat sängen en?
- Nae, såjer jag lite sådär nonchalnat (hurdetnustavas)
- Men det ska du alltid göra innan du gör något annat, det ska du göra direkt när du kliver upp!

Men spelar ROLL!!! Så viktigt är det inte, det är ju inte så att kungen ska komma på besök!

Men nu till något annat. I morgon så fyller min storasyster år. Hon fyller moppe (15) grattis till den storflickan. Gissa vad jag har köpt...ojj det kan jag ju inte säja här eller, då ser ju hon :O. du får vell komentera om du är så nyfiken.

+ att Jonna åker till Egypen i morgon (stockholm idag) så himmla orättvist, jag vill oxå åka utomlands. om jag skyndar mig så kanske jag hinner att springa ner och gömma mig i hennes väcka, men då måste jag skynda mig..hejdå

kram erika

Spel

Hej hopp

Jag hittade ett väldigt underligt spel idag.

http://www.spela.se/spel_/Poke-the-Penguin.html

jao, nu så har vi ju varit i Sollefteå och spelat handboll. Det var riktigt roligt men vi hade ju bara en avbytare och när vi skulle värma upp för första matchen så ramlade ju ida och fick en spricka i handen, bra start på cupen :(
Vi förlorade den första matchen men van de andra två. Så vi komm till A kavrtsfinal. men där stupade vi. Men grattis vill jag säja till B-pojkarna som vann hela cupen efter en mycket spännande final där alla i vårat lag skrek sönder oss.
och grattis till C-flickorna som kom tvåa i finalen, själv så kom vi på delan 5 plats.

Nu ska jag iväg och kolla på ugly betty och desperate houseviwes

kram erika

RSS 2.0